15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneOpening Pop Up Club in Deurne

Opening Pop Up Club in Deurne

Aanstaande vrijdag opent Club PUC haar deuren aan de Molenstraat (31). De club is door enkele initiatiefnemers op poten gezet en zal zeker tot het einde van dit jaar open blijven. Toegang is vanaf 18 jaar en toegang voor de opening is gratis.

Nadat La Cantina heeft moeten sluiten wegens een gebrek aan personeel, waar horecazaken in heel Nederland mee te kampen heeft, is het idee ontstaan om een tijdelijke club te openen op de locatie van La Cantina. De initiatiefnemers van Club PUC willen voor de Deurnese gemeenschap verrassende feesten geven op vrijdag- en zaterdagavond. DMG sprak met mede-initiatiefnemer, Junis Mahmoud.

Horeca-idioten
Mahmoud laat ons weten het niet alleen te hebben gedaan. ‘’Samen met een stel horeca-idioten die graag een feestje geven, hebben we Club PUC bedacht’’ vertelt Mahmoud. Club PUC komt met veel variatie in hun feesten. ‘’Zo zullen bekende en onbekende dj’s er een feest van komen maken in verschillende stijlen. Naast de clubavonden, zullen er ook thema-avonden worden gehouden zoals een Hollandse avond, Hardstyle avond en een Sinterklaas Cantus.’’ Mahmoud benadrukt dat de club écht vanaf 18 jaar is.’’ In tegenstelling tot andere uitgaansgelegenheden in de omgeving, kom je er bij ons pas in als je 18 jaar bent.”

Grand opening
Mahmoud kan niet wachten tot hij vrijdag eindelijk samen met zijn collega’s de deuren mag openen van hun eigen club. ‘’We nodigen iedereen uit om op onze grand opening te komen op vrijdag 23 november. We zien er erg naar uit om de mensen van dichtbij en iets verder weg te verrassen met onze club!’’

Meer info over Club PUC is hier te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen