7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOpnieuw seizoen Say Yes To The Dress bij Koonings The Wedding Palace

Opnieuw seizoen Say Yes To The Dress bij Koonings The Wedding Palace

Stylist en presentator Fred van Leer keert terug bij tv-zender TLC met een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. Ook in deze afleveringen wordt hij bijgestaan door de stylisten van het Deurnese Koonings The Wedding Palace, die hem adviseren over wat er op het gebied van bruidsmode trending is.

Vanaf 13 augustus start bij TLC het nieuwe seizoen en gaat Fred met de stylisten uit Deurne bruiden helpen met het vinden van de perfecte jurk. In totaal komen er tien afleveringen en ze worden dubbel zolang als voorheen, elk programma gaat nu een uur duren zodat nog meer bruiden geholpen kunnen worden.

Veeleisende bruiden

In de nieuwe serie komen bruiden met uiteenlopende smaken en wensen aan bod en vrienden en familie mogen meekijken en meebeslissen. Hoewel er bij Koonings duizenden bruidsjurken in verschillende stijlen hangen, heeft elke bruid toch altijd weer net die ene specifieke wens die soms lastig te realiseren is. Zeker als je veeleisende bruiden over de vloer krijgt.

Droog brood

In de eerste aflevering is Samantha (30) te zien voor wie trouwen een meisjesdroom is die eindelijk uit gaat komen. Ze eet liever droog brood, dan dat ze in een jurk trouwt die niet perfect is. Wat voor Samantha haar allergrootste droom is, is voor de andere kandidaat Denise haar grootste nachtmerrie. Deze stoere vrouw, die dagelijks tussen de mannen werkt in de haven van Rotterdam, heeft helemaal niets met jurken. Maar voor haar grote liefde wil ze toch op zoek naar een eenvoudige jurk, waarin ze zich vrouwelijk en sexy kan voelen.

De opnames vinden plaats bij Koonings The Wedding Palace in Deurne. Koonings is de grootste bruidsmodezaak ter wereld en heeft meer dan 4.500 jurken in de winkel hangen.

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress bestaat uit tien afleveringen en is vanaf dinsdag 13 augustus om 20.30 uur te zien bij TLC.

Foto: Koonings The Wedding Palace/TLC

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen