5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneOranjeversieringen kunnen de kast weer in maar DMG geeft nog wel 5...

Oranjeversieringen kunnen de kast weer in maar DMG geeft nog wel 5 liter Oranje-soep weg

Met de uitschakeling van het Nederlands elftal afgelopen zondag kunnen ook de Oranjeversieringen weer de kast in of op zolder worden opgeborgen. Maar iedereen die heeft meegedaan aan de DMG-actie ‘Het Oranjegevoel van Deurne’ en die al een Oranje-cap of Oranje-shirt heeft gewonnen, maakt zaterdag 3 juli nog wel kans op vijf liter Oranje-soep van SOEPlesse.

DMG-presentator Robin Senders licht toe: “We hebben in de afgelopen weken heel veel ontzettend leuke foto’s binnengekregen. De meest originele inzendingen hebben we al beloond met een Oranje-caps en Oranje-shirts en hoewel Nederland er dan al uit ligt, gaan we onder de eerdere winnaars nu nog een vijf liter aan Oranje-soep verloten. Die gaat natuurlijk naar de inzender van de allerleukste foto.”

Gewoon luisteren
Wie de winnaar is, kan Senders nog niet verklappen: “Zaterdag gewoon luisteren naar MiddagMaatjes tussen 14.00 en 16.00 uur op DMG Radio en je komt er vanzelf achter. Heel eerlijk gezegd zijn wij er ook nog niet helemaal over uit wie de winnaar wordt. Ikzelf samen met mede-presentator Jorg Marinus gaan zaterdagochtend nog even alle foto’s een keer goed doornemen en later op de radio gaan we dan de winnaar of winnares van de hoofdprijs bellen.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen