De ORO houdt een kerstmarkt op vrijdag 14 december. Cliënten van Het Klokhuis in Deurne organiseren dit. De opbrengsten van d..." />
28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneORO houdt kerstmarkt met cliënten van Klokhuis

ORO houdt kerstmarkt met cliënten van Klokhuis

De ORO houdt een kerstmarkt op vrijdag 14 december. Cliënten van Het Klokhuis in Deurne organiseren dit. De opbrengsten van de kerstmarkt en -veiling komen ten goede van een belevenistafel voor cliënten. Iedereen is deze dag uitgenodigd om de beroemde appeltaart te proeven en te komen kijken naar originele, zelfgemaakte kerstcadeaus. Kopen mag ook.

Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals knutselen en schminken. De livemuziek maakt de kerstsfeer compleet. Naast de kramen waarin ORO zelf haar producten presenteert en verkoopt, is er een veiling waar producten per opbod verkocht worden. Stichting ORO is een hulporganisatie voor mensen met een verstandelijke handicap. Het Klokhuis van ORO is te vinden op de Dubloen 10 in Deurne. De kerstmarkt is gratis toegankelijk tussen 15.00 en 20.00 uur.

Doel: belevenistafel
De opbrengsten van de kerstmarkt en de veiling komen ten goede van een belevenistafel voor de cliënten van Het Klokhuis. Een belevenistafel is een rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden. Het belangrijkste doel van de belevenistafel is dat de mensen aan tafel interactief en gezamenlijk bezig zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen