21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- ZeilbergOude ‘Apollo-tijden’ herleven met optreden La Vita bij de Kroeg Zeilberg

Oude ‘Apollo-tijden’ herleven met optreden La Vita bij de Kroeg Zeilberg

Mensen die vroeger op stap gingen in Uitgaanscentrum Apollo zullen zich de vele komische en chaotische optredens van La Vita zeker nog wel herinneren. Dit weekend staat de band weer eens zoals vroeger op het podium in de Zeilberg.

Zaterdagavond 29 oktober brengt La Vita – The Hippies het publiek vanaf 21.00 uur weer helemaal terug naar de oude Apollo-tijd in een show met een hoog feestgehalte.

Unieke show
De band startte in 1978 als een groep die alle feesttenten, dancings, discotheken en feestzalen helemaal ‘plat’ speelden met hun unieke show en muziek. Aan het einde van het jaar 2001 besloten de leden van de groep ermee te stoppen. “La Vita had 25 jaar door geheel Nederland en België gespeeld en toen was het welletjes”, zeggen de bandleden.

Iets nieuws
Leider en gitarist Gunner had andere ambities en de andere leden waren ook toe aan iets nieuws. De groep Smile werd opgericht en daarnaast werd nog een ander project gestart onder de naam The Hippies. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Frans Bauer
La Vita werd weer nieuw leven ingeblazen. Zonder frontman Gunner maar mét Eddy als muzikale vervanger en voor de rest met de originele bezetting van toen. Dat betekent dat Toetje, Sergio, Jacky en Nello weer helemaal terug zijn als La Vita. Met als resultaat: vreemde verkleedpartijen en podiumacts met een repertoire uiteenlopend van Frans Bauer tot Metallica en van Queen tot de Zangeres Zonder Naam.

Het concert van La Vita vindt plaats op zaterdag 29 oktober in Café De Kroeg aan de Blasiusstraat in Deurne-Zeilberg en start om 21.00 uur. De entree is gratis.

Foto: Viking Bookings

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen