0.4 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- DeurneOuderwetse gezelligheid bij bordspellenavond in wijkcentrum Heiakker

Ouderwetse gezelligheid bij bordspellenavond in wijkcentrum Heiakker

De afgelopen jaren zijn bordspellen steeds populairder geworden. Zeker met de donkere en koude avonden van dit moment een gezellige bezigheid die mensen dichter bij elkaar kan brengen. Daarom wordt dinsdag 22 november in het wijkcentrum in de Heiakker in Deurne een bordspellenavond gehouden.

Iedereen die een spelletje wil meespelen is welkom en deelname is gratis. “Deze spellenavond is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder. De spellen worden, indien gewenst, ook uitgelegd”, geeft de organisatie aan.

Ruime collectie
Er is een ruime collectie spellen aanwezig waaruit gekozen kan worden maar er mogen ook eigen spellen meegenomen worden. Het wijkcentrum is dinsdagavond vanaf 19.30 uur open, zodat iedereen tijd heeft om een spel te kiezen en om 20.00 uur kan beginnen met spelen.

Try-out
Het is de eerste keer dat de bordspellenavond in de wijk Heiakker wordt georganiseerd. “Deze avond is een try-out, bij voldoende belangstelling zal een vervolg gepland worden. Wil je gewoon even langskomen om een praatje te maken, ook dan ben je van harte welkom”, legt de organisatie uit. De bordspellenavond vindt plaats bij het wijkcentrum in de Kubus aan de Meent 3 in Deurne.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen