17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurnePaaseitjes zoeken tijdens Open Poort Dag bij Parkboerderij Deurne

Paaseitjes zoeken tijdens Open Poort Dag bij Parkboerderij Deurne

Bij de Parkboerderij in Deurne kunnen kinderen op eerste paasdag onder begeleiding paaseitjes zoeken. Daarnaast kunnen ze ook meteen kennismaken met verschillende pasgeboren geitjes en lammetjes en er loopt zondag 9 april een heuse paashaas door de wei bij het Dinghuis.

De vele bloemen rond de dierenweide die door de vrijwilligers van de Parkboerderij in samenwerking met de gemeente zijn geplant, maken het voorjaarsgevoel compleet. “Voor de mensen die nog niet gezien hebben dat de volière is opgeknapt, is daar nu de kans voor. De volière wordt bevolkt door tal van mooie vogels die rond deze tijd van het jaar luid en duidelijk zingen. Het is immers tijd om nestjes te bouwen en daarna eitjes uit te broeden”, geven de vrijwilligers van stichting de Parkboerderij aan.

De poort aan het Haageind bij de kasteelruïne in Deurne is geopend op eerste paasdag, zondag 9 april van 10.00 tot 11.30 uur. De toegang is gratis. Er is een mogelijkheid om met een QR-code vrijwillig een bijdrage te schenken voor het onderhoud van de dierenweide.

Foto: Parkboerderij Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen