8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneParty van Sinterklaas genomineerd voor Gouden Staf Award

Party van Sinterklaas genomineerd voor Gouden Staf Award

Theatershow De Party van Sinterklaas is genomineerd voor De Gouden Staf Award. Dit is een landelijke prijs, waarbij het publiek uit verschillende Sinterklaasinitiatieven hun favoriet kan kiezen. De succesformule van de Deurnese ondernemer Bart Verhees is één van de Sinterklaasactiviteiten die kans maken op de award.

“Afgelopen zaterdag werden we blij verrast dat we met onze Sinterklaasshow ook daadwerkelijk genomineerd zijn voor De Gouden Staf Award”, vertelt Verhees trots. De show werd deze week uitgevoerd in Veldhoven, waar de voorstelling volledig was uitverkocht. Komende woensdag is de Sinterklaasshow te bewonderen in Cultuurcentrum Deurne.

Mooi compliment
Voor alle mensen die meewerken aan de voorstellingen, zou het de kers op de taart zijn als ze ook nog eens de Gouden Staf Award winnen: “Trots om bij de laatste tien te zitten en daarmee ook direct een mooi compliment. Een geweldige beloning voor ons fantastisch team”, zegt Verhees. Stemmen op De Party van Sinterklaas kan via deze link.

In het cultuurcentrum in Deurne wordt de show woensdag 29 november twee keer opgevoerd: om 13.30 uur en 16.00 uur. Meer informatie en tickets vind je op departyvansinterklaas.nl.

Foto: Denise van Duren Fotografie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen