22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- ZeilbergPatrick Bronstein en Peter Bronstein Vrijwilligers van het Jaar bij ZSV

Patrick Bronstein en Peter Bronstein Vrijwilligers van het Jaar bij ZSV

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond van ZSV zijn Patrick Bronstein en Peter Bronstein afgelopen vrijdag uitgeroepen tot Vrijwilligers van het Jaar. Voorzitter Theo Manders huldigde het tweetal en gaf aan dat beiden zeer actief en enorm waardevol zijn voor de club.

“Heel fijn om deze heren eens in het zonnetje te zetten en al hun inzet voor de club extra te belonen met deze mooie eretitel”, zegt het bestuur van ZSV.

Allerlei rollen
Peter is de oom van Patrick en werd al jong lid van ZSV. Hij heeft invulling gegeven aan allerlei rollen bij de Zeilbergse voetbalclub. Hij was actief voetballer bij de jeugd en later bij de senioren (het 7de). Hij is ook lang leider geweest bij de A-jeugd en was onder meer vlagger.

Op dit moment is Peter Bronstein nog steeds zowel doordeweeks als zondags actief. Hij is lid van de werkploeg waar hij onder andere samen mee de velden maait en iedere zondag is hij als conciërge aanwezig en ontvangt hij bijvoorbeeld de scheidsrechters en tegenstanders en bedient het scorebord bij de wedstrijden van ZSV 1.

Scheidsrechterszaken
Ook Patrick, petekind van Peter, is al jong lid geworden van de club en heeft gevoetbald bij de jeugd. Al vroeg werd hij scheidsrechter en nog steeds is hij enorm actief op het gebied van scheidsrechterszaken binnen ZSV en ook bij het scheidsrechterscollectief Deurne.

Patrick is bij de voetbalclub scheidsrechters-coördinator voor de senioren en het juniorenvoetbal. Hierbij regelt hij de scheidsrechters, fluit hij zelf wedstrijden en maakt hij zich hard voor het opleiden van nieuwe verenigingsscheidsrechters binnen ZSV. Verder is hij wedstrijdcoördinator voor de heren-recreanten en damesteams. Bij de wedstrijdcommissie jeugd is Patrick ook actief en organiseert hij bijvoorbeeld mede de jaarlijkse jeugdzaalwedstrijd ‘Het Henny Luttikholdtoernooi’ in de winterstop en draait hij diensten op het wedstrijdsecretariaat.

Carnaval
Beide ‘Bronsteinen’ zijn niet alleen bij ZSV actief, maar ook in het Zeilbergse carnavalsleven bij de Pottenbakkers. “Ze zijn dus échte verenigingsmensen, met een betrokken, geel-zwart hart”, aldus het ZSV-bestuur.

Na de huldiging van de twee Vrijwilligers van het Jaar werd er een feestje gevierd in de kantine en op het terras door de meer dan 250 vrijwilligers van ZSV. In de latere uurtjes verplaatsten de leden zich naar binnen, waar Vrijwilliger van het Jaar van 2023 dj Tom van Leeuwen nog even achter de geluidsknoppen plaatsnam en het feest compleet maakte.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen