14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurnePeter Gillis signeert in Deurne exemplaren van boek over zijn leven

Peter Gillis signeert in Deurne exemplaren van boek over zijn leven

Multimiljonair Peter Gillis, bekend van zijn vakantieparken en de tv-serie Massa is Kassa, komt zaterdag 6 november naar Deurne om zijn boeken te signeren. Het is een biografie, geschreven door Mark Koster die onlangs ook een boek schreef over de mediafamilie De Mol.

Gillis zal die zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur bij Boekhandel Hub Berkers in Deurne de boeken voorzien van zijn persoonlijke krabbel. In het boek dat net als de tv-serie Massa is Kassa heet, legt de selfmade miljonair uit hoe het hem is gelukt zo succesvol te worden en doet hij uit de doeken waar hij allemaal foxwild van wordt. ‘De onthullende biografie van de brutaalste ondernemer van Nederland’ staat op de kaft van het nieuwe boek te lezen, het ligt vanaf 1 november in de boekenwinkels.

Meet and greet
Voorafgaand aan de lancering van het boek van Gillis, houdt hij van 29 oktober tot en met 1 november een fan-weekend op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer met optredens van Hollandse artiesten als Henk Damen, Rob van Daal en Dave Joosten die een speciaal nummer heeft gemaakt over Gillis. Tijdens het fan-weekend zijn Peter en Nicol zelf ook aanwezig en kun je een ‘meet and greet’ met ze winnen.

Foto: Facebook Leon Berkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen