18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneJubilarissen brandweer ontvangen medailles en oorkondes van burgemeester Buter

Jubilarissen brandweer ontvangen medailles en oorkondes van burgemeester Buter

Tijdens de jaarlijkse feestavond op zaterdag 9 oktober van de Brandweer Posten Deurne en Neerkant van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, hebben verschillende jubilarissen een medaille en oorkonde gekregen uit handen van burgemeester Greet Buter. Ook kregen degenen die geslaagd waren voor hun opleiding, tijdens de avond hun diploma.

Buter dankte namens de Gemeente Deurne de brandweermensen voor hun vele jaren inzet bij de vrijwillige Brandweer. Ook vanuit Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost kregen de brandweermensen die een jubileum te vieren hadden een medaille en oorkonde.

John Kuipers en Henry de Groot kregen een onderscheiding voor hun 30 jaar inzet bij de vrijwillige Brandweer en Chris van Goch vierde zijn 25-jarig jubileum. François Peeters, Mark Koenders, Roel Keunen en Harald Manders kregen een medaille voor hun 20 jaar bij de brandweer en Nelis Kools en Luc Naus voor hun 15-jarige inzet.  Dirk Keunen werd geëerd voor zijn 12,5 jaar als vrijwilliger bij de brandweer en Jorn van de Waarsenburg, Gijs van Sluijs en Patrick van Dijk voor hun 10-jarig jubileum.

De feestavond die wordt gehouden onder de naam ‘de DeurKantse avond’, kon afgelopen weekend weer voor de eerste keer sinds anderhalf jaar gehouden worden nadat deze vorig jaar moest worden uitgesteld door corona. Hierdoor hadden nog veel brandweermensen hun jubileum of diploma te goed.

Foto’s: Facebook Brandweer Deurne/Greet Buter

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen