14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurnePodiumplaatsen voor KDO-teams op Zuid-Nederlandse kampioenschappen in Deurne

Podiumplaatsen voor KDO-teams op Zuid-Nederlandse kampioenschappen in Deurne

Afgelopen weekend was de Peelhorst in Deurne het toneel van de Zuid-Nederlandse kampioenschappen acro. Alle wedstrijdteams van KDO Deurne kwamen in actie en behaalden goede resultaten.

Zilveren medailles
Zaterdag was het de beurt aan E- en D-niveau. In de categorie D-junior werden KDO’ers Hilde Cuijpers en Demi Heesakkers tweede en ook Imke van Horne, Noa Nooijen en Sofie Hunslip sleepten een zilveren medaille in de wacht. De andere teams van KDO Deurne eindigden net niet op het podium.

Zuid-Nederlands kampioen
De wedstrijden van C-niveau stonden zondagochtend op het programma. Femke van Elewout, Isa van de Weijer en Demi Maas werden derde bij de C-junioren. Iris van de Beek en Jaidy van Deurzen wonnen zilver in de categorie dames C-senior. Sharice Velthuis, Danee Linders en Sjaakira Ngoesmin de bronzen medaille omhangen bij de groepen C-senioren. Bij de laatste wedstrijd kwamen zondagmiddag de senioren B-teams in actie. Britt Claassen, Vera Damen en Faye Werts werden knap tweede en Daisy Berkers, Evi Thielen en Maartje van den Heuvel werden zelfs Zuid-Nederlands kampioen.

Foto’s: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen