7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurnePolitie houdt automobilist aan na achtervolging van anderhalf uur door Noord-Limburg en...

Politie houdt automobilist aan na achtervolging van anderhalf uur door Noord-Limburg en Oost-Brabant

De politie heeft maandagavond rond 21.00 uur een man aangehouden na een achtervolging die circa anderhalf uur duurde en leidde door een aantal plaatsen in Noord-Limburg en Oost-Brabant. De verdachte is uiteindelijk in Overloon aangehouden.

Rond 19.40 uur kreeg de politie een melding dat de verdachte zich bevond in Oostrum, terwijl hij daar een gebiedsverbod had. Daarop kwamen politiemedewerkers ter plaatse om hem aan te houden en dat was voor de man reden om te vluchten.

Hij reed met hoge snelheid door diverse dorpen en op de autoweg. Doordat hij gevaarlijk rijgedrag vertoonde en probeerde op politiemedewerkers in te rijden, werd er een helikopter ingezet.

Zowel politiemensen uit Limburg als de Landelijk Eenheid zijn bezig geweest met de achtervolging en konden de verdachte uiteindelijk in Overloon aanhouden. Tijdens zijn vlucht heeft de man zowel een politieauto als een personenauto geraakt. Beide auto’s liepen lichte schade op. Er raakte niemand gewond. De man is naar het bureau in Venlo gebracht en wordt voorgeleid.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen