13.8 C
Deurne
dinsdag 30 april 2024
Home- DeurneTwee gouden en vijf zilveren medailles voor KDO Deurne bij Brabantse kampioenschappen

De acrogymnasten van KDO hebben een succesvol weekend achter de rug. Bij de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen behaalden ze tijdens de Brabantse kampioenschappen in Mierlo twee gouden en vijf zilveren medailles.

Op zaterdagochtend werd meteen de eerste gouden medaille behaald door Roselie Latoer en Isa Bevers in de categorie E junioren. Met 1,4 puntenverschil lieten zij de nummer twee ver achter zich. Sharon van Dijk en Mila van Dam werden in de categorie E senioren tweede met een nette score van 22.370.

Ook op zondagochtend lieten de Deurnese acrogymnasten hun kunsten zien en behaalden Mandy van Bussel, Demi Heesakkers en Yen Ragetlie een tweede plaats in de nieuwe categorie D+.

In de middag mochten de C junioren en senioren in actie komen. Bij de junioren werden Faye Werts, Ella Janssen en Juul Heinemans met twee strakke oefeningen tweede. Bij de senioren mochten Laura Wijdeveld, Imke van Horne en Femm Ouwerkerk een zilveren medaille omhangen. Overtuigend Brabants kampioen werden Meike van de Mortel, Jana Sanders en Eef van der Kant met een puntentotaal van 45.620.

De volgende wedstrijd voor de acrogymnasten van KDO Deurne is op 24 en 25 februari in Waalwijk.