17.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurnePolitie treft grote hoeveelheid horloges en sieraden aan bij automobilist op Hogeweg...

Politie treft grote hoeveelheid horloges en sieraden aan bij automobilist op Hogeweg Deurne

De politie is op zoek naar mensen die hun horloges of sieraden herkennen uit een aantal vermoedelijk gestolen goederen. Deze zijn afgelopen zondag kort na middernacht in beslag genomen bij een automobilist die zich verdacht gedroeg op de Hogeweg in Deurne.

De bestuurder werd daarom staande gehouden door de politie en de auto werd onderzocht. Hierin werden verschillende horloges en sieraden aangetroffen. Hiervan heeft de politie nu beelden vrijgegeven in de hoop de rechtmatige eigenaar te vinden.

Sieraden
“In het voertuig werden diverse goederen aangetroffen en in beslag genomen, waaronder de getoonde sieraden. De inzittenden van het voertuig konden geen afdoende verklaring geven hoe zij in bezit waren komen van deze sieraden. Tevens konden wij ook in onze systemen niets terugvinden over deze sieraden”, meldt de politie.

Horloges
Er wordt gezocht naar mensen die de horloges, oorringen of halskettingen bekend voorkomen. “Herken jij op één van de foto’s jouw sieraden of weet jij mogelijk van wie deze zijn? Neem dan contact met ons op”, zegt de politie. Dit kan via 0900-8844 met vermelding van registratienummer PL2100-2023037891. Ook kan anoniem melding worden gemaakt via telefoonnummer 0800-7000.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen