8.8 C
Deurne
vrijdag 8 december 2023
Home- DeurnePolitie zoekt brutale dief die fooienpot in Deurnese horecazaak leegrooft

Politie zoekt brutale dief die fooienpot in Deurnese horecazaak leegrooft

De politie Deurne-Asten-Someren is op zoek naar tips over de identiteit van een man die woensdagavond 2 augustus een groot geldbedrag heeft gestolen bij Jut & Jul Gastrobar aan de Markt in Deurne.

DMG berichtte al eerder over de diefstal, maar de politie heeft nu beelden vrijgegeven waarop de verdachte herkenbaar in beeld is gebracht.

Fooienpot
Terwijl de horecagelegenheid geopend was, is de man naar boven geglipt en heeft het fooiengeld van de 44 medewerkers gestolen. Op de bewakingsbeelden is te zien is dat de man zich na binnenkomst in de horecazaak meteen opstelt bij de trap naar boven. Eerst doet hij alsof hij staat te bellen met iemand.

Terwijl hij goed rondkijkt of niemand hem ziet, wacht hij nog even terwijl een toevallige passant voorbijloopt om het herentoilet te bezoeken. Als die uit beeld is, schiet de verdachte naar boven, naar de verdieping waar de fooienpot staat. Een tijdje later verschijnt de man weer in beeld, als hij de trap afkomt en direct de zaak weer uitloopt.

Tatoeage-sleeve
De politie is op zoek naar mensen die de verdachte op de foto’s herkennen. Het gaat om een jongeman met zwart of donkerbruin haar en een kort baardje. Hij droeg tijdens de avond van de diefstal een donkergekleurde broek en T-shirt. Ook had de man een donkergekleurde rugzak om. “Let op de opvallende tatoeage-sleeve op de linkerarm en opvallende zwarte Nike-sneakers met witte zool”, zegt de politie.

Tips kun je doorgeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, onder vermelding van registratienummer: PL2100-2023170305.

Foto: politie Deurne-Asten-Someren

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen