18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurnePopkoor sKoor opent FriDMGlive 2019

Popkoor sKoor opent FriDMGlive 2019

De line-up is al even bekend, maar woensdagavond is daar nog een verrassing aan toegevoegd: Popkoor sKoor opent dit jaar FriDMGlive. Op vrijdag 11 oktober treedt in de grote zaal van Cultuurcentrum Martien van Doorne het beste lokale muzikale talent van Deurne en omgeving op. Het evenement bestaat uit een avondvullende mix van singer-songwriters en bands. Naast sKoor bestaat de line-up van de zesde editie van FriDMGlive uit Absence Without Leave, NICCI NOVA, FEVER en Daniek & Eline.

Tim van der Weerden namens de organisatie: “We zijn heel blij dat we sKoor aan het programma van dit jaar hebben kunnen toevoegen. Het popkoor bewijst al jaren één van de betere koren uit Deurne en omgeving te zijn. We zijn trots dat ze ons festival willen openen. Dat gaat heel bijzonder worden!”

Ook via DMG radio te volgen
De zaal is op 11 oktober open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis. FriDMGlive 2019 begint om 20.30 uur en is ook live te volgen via DMG radio op dmgdeurne.nl of via 106.2 FM. De presentatie van het evenement is in handen van DMG-DJ’s Tim van der Weerden en Jan Peters.

Zesde editie
De eerste editie van FriDMGlive vond in 2013 in de Foyer van het Cultuurcentrum plaats. Na deze succesvolle eerste keer, koos de organisatie ervoor om het evenement te verhuizen naar de grote zaal. Daar vonden de tweede, derde en vierde editie plaats. Na een uitstapje naar Metro Deurne voor de feestelijke vijfde editie vorig jaar, vindt FriDMGlive 2019 weer plaats in het Cultuurcentrum.

Foto: Popkoor sKoor

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen