12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurnePopkoor sKoor viert feest met ‘Cheers to Fifteen Years’

Popkoor sKoor viert feest met ‘Cheers to Fifteen Years’

Al vijftien jaar zingen en swingen de leden van het Deurnese popkoor sKoor. Dit jubileum vieren ze samen met het publiek op vrijdag 12 en zaterdag 13 april in het Cultuurcentrum Deurne.

Als het net zo’n feest wordt als vijf jaar geleden, dan staat de bezoekers heel wat te wachten. Één ding is zeker: sKoor laat zijn veelzijdigheid horen in het brede repertoire. Dat omvat up tempo popsongs, ballads en rocknummers. Voorbeelden zijn ‘Soldier on’ van DI-RECT en ‘What about us’ van Pink.

Bruine kroeg
Het Deurnese popkoor staat ook bekend om zijn podiumpresentatie. Tijdens de jubileumshow ‘Cheers to Fifteen Years’ zie je dit terug in de setting van een bruin café waar die avond toevallig een pub quiz wordt gehouden.

De 35 zangers en zangeressen staan er niet alleen voor, maar worden begeleid door hun eigen sCombo. Dat bestaat uit Godfried van Heugten op gitaar, André Verberne op piano, Paul Nielen op bas en Guus van der Spek op drums.

Deurnese roots
sKoor is een echt Deurnes koor dat vijftien jaar geleden is opgericht door Carolien van der Hulst. Zij droeg de dirigeerstok na tien jaar over aan Vera Keijsers, ook een Deurnese van oorsprong.

Wie een voorproefje wil van het enthousiasme van sKoor, kan op de website de video bekijken van de jubileumshow voor het 10-jarig bestaan. Jezelf gewoon laten verrassen kan natuurlijk ook.

Kaarten voor de jubileumshow van 12 en 13 april kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar op de website van Cultuurcentrum Deurne.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen