18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneFeesten als een Koning populair in Deurne; kaarten voor Koningsnacht van King...

Feesten als een Koning populair in Deurne; kaarten voor Koningsnacht van King Of My Castle uitverkocht

Het duurt nog even voordat de verjaardag van de Koning wordt gevierd. Toch zijn alle kaarten voor de Koningsnacht van het evenement King Of My Castle in Deurne al uitverkocht. Die avond zijn er optredens van onder andere Roxy Dekker, Broederliefde, Craniax, Demi Maria en Eimco. Kaartjes voor de tweede dag van het festival op Koningsdag 27 april zijn nog wel verkrijgbaar.

Het is de derde keer dat King Of My Castle plaatsvindt op het kasteelplein aan het Haageind. “We hebben een paar jaar geleden bedacht dat we met de verjaardag van de Koning voortaan een evenement in Deurne willen brengen met gigantisch veel bezoekers op Koningsnacht, maar ook op Koningsdag voor het iets oudere publiek”, vertelt Rob van Berlo van organisator Baroef. “Ik hoop dat het dit jaar weer net zo’n mooi weer wordt als de vorige keer, zodat het één en al gezelligheid is.”

Goed uitgekiend
Van Berlo is trots op de line-up die ze voor dit jaar hebben geregeld: “Waar een klein dorp groot in kan zijn. Het is weer goed uitgekiend met bijvoorbeeld Roxy Dekker, de jongens van Broederliefde, House of Rock en Steek d’n Draak.” Op Koningsdag staan verder tribute-band Musest en Queen-tribute The Vipers op het podium en is er een tweede area; de King’s Garden.

Op Koningsnacht, 26 april start het festival om 18.00 uur met Roxy Dekker, bekend van ‘Satisfyer’ en haar nieuwste hit ‘Sugardaddy’. Ook Broederliefde brengen hun hits als ‘Appel Mint puur’ en ‘Jungle’ op het Deurnese podium. Daarnaast treedt Turfy Gang op, bekend van ‘Padellen’ en ‘After van de after’ en ook Ziggy, Craniax, Butterfly Effect, Demi Maria en Eimco staan op het programma.

Silent disco
“En als je even iets anders wilt, loop de brug over richting het kasteel en geniet van de rust of van de silent disco in King’s Garden”, legt Rob van Berlo uit. De poorten van het kasteelplein sluiten vrijdag om 01.00 uur, op Koningsdag wordt om 23.00 uur afgesloten. Meer informatie en tickets vind je op kingofmycastle.nl.

Foto: King of my Castle

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen