9.1 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurnePositief het jaar uit met de Happy 100 op DMG Radio; alle...

Positief het jaar uit met de Happy 100 op DMG Radio; alle favoriete liedjes van luisteraars

Speciaal voor iedereen die er na een jaar vol coronamaatregelen en andere malaise wel een beetje doorheen zit, brengt DMG Radio op de laatste dag van het jaar een hitlijst met alleen maar vrolijke en positieve muziek. De Happy 100 is samengesteld aan de hand van de favoriete nummers die luisteraars hebben kunnen insturen.

DMG-presentator Tim van der Weerden vertelt: “Op deze manier hopen we de luisteraars een hart onder de riem te steken zodat we een droevig jaar toch positief kunnen afsluiten en we de mensen in Deurne weer een beetje goeie zin kunnen geven in deze moeilijke tijden.”

Glimlach
Dat er behoefte is aan vrolijke muziek blijkt wel uit de reacties van de luisteraars. “Meteen toen we bekend maakten dat je een favoriete Top 3 kon insturen, stroomden de aanmeldingen binnen. We hebben ruim honderd mails ontvangen met liedjes uiteenlopend van de Spice Girls tot Bryan Adams en van AC/DC tot Maywood. Allemaal nummers die een glimlach op je gezicht toveren en die je dus de laatste dag van het jaar terug hoort in de Happy 100 Lockdown Countdown”, legt Van der Weerden van DMG uit. Hij presenteert vrijdag 31 december samen met zeven collega-dj’s, de 100 favoriete vrolijke liedjes van de luisteraars.

De hitlijst start om 9.00 uur en even voor 17.00 uur wordt de nummer 1 gedraaid. In de regio Deurne kun je naar DMG Radio luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen