12.4 C
Deurne
maandag 15 juli 2024
Home- DeurnePlannen voor appartementen in kantoorruimten Stationsplein Deurne

Plannen voor appartementen in kantoorruimten Stationsplein Deurne

Er zijn plannen om de kantoorruimtes aan het Stationsplein in Deurne om te bouwen tot meerdere appartementen. De units op de begane grond met huisnummers 2, 4 en 6 zijn in het voorjaar verkocht en de nieuwe eigenaar heeft vorige week een omgevingsvergunning aangevraagd voor het transformeren van enkele van de zakelijke ruimten naar woningen.

In de afgelopen jaren zijn de kantoren verhuurd geweest aan verschillende bedrijven zoals bijvoorbeeld onlangs de pop-up winkel van Ziggo maar de ruimtes hebben ook vaak leeggestaan. Elke kantoorruimte beschikt over een parkeerplaats op het afgesloten terrein achter het gebouw. Het is nog niet duidelijk of deze ook worden gekoppeld aan de toekomstige appartementen.

In de gemeente Deurne worden door de grote woningnood steeds meer kantoren en winkels omgebouwd tot woonruimten zoals in de Kerkstraat, Molenstraat, Helmondseweg en Stationsstraat. Op andere plekken maken zakelijke ruimten plaats voor nieuwe woningbouw zoals op de plek van het oude postkantoor waar appartementencomplex de Posthoek komt te staan en de Vijfsprong, waar appartementen worden gebouwd op de plek van het voormalige notariskantoor aan de Lage Kerk.

Foto: Funda

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen