11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- LiesselPrins Rob d’n Uurste nieuwe heerser bij CS De Kei in Liessel

Prins Rob d’n Uurste nieuwe heerser bij CS De Kei in Liessel

Tijdens het KEI-Festijn op het Markplein in Liessel is Prins Rob d’n Uurste zaterdag onthuld als nieuwe heerser van het Keienland. Prins Rob Friesen en zijn prinses Carmen Tenbult zwaaien komende carnaval met de scepter bij CS De Kei.

Al in de ochtend zat de sfeer er in Liessel al goed in. Op een wagen gingen de carnavalsvierders door het dorp op weg naar het mooist versierde huis. De opening van het carnavalsseizoen kwam in de middag tot een hoogtepunt met het KEI-Festijn en optredens van artiesten als DJ Timmetie, Poertwa, D-Style, 2 Brothers on the 11ste vloer, Jeffrey Parmentier en Joey Martens. Als kers op de carnavalstaart werd de nieuwe prins Rob I onthuld als nieuwe heerser in Liessel.

De 66ste prins van CS De Kei woont samen met zijn prinses Carmen en de kinderen Jessie, Stan en Tim op de Rodegraafweg in Liessel. Rob is 45 jaar oud en werkzaam als projectleider bij Wijnen Bouw en Service in Someren. Al tientallen jaren is hij een trouwe deelnemer in de carnavalsoptocht. Daarnaast is hij een actief lid en penningmeester bij het Sint-Hubertusgilde in Liessel. De secondanten die het prinsenpaar bijstaan zijn Bart Smits en Rick de Corte.

De spreuk van Rob en Carmen luidt: “Wai als prinsenpaar goan mi dees doag voorop, mi veul plezier zette wai alles op zunne kop.

Foto: CS De Kei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen