8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurnePrins Thijs I en De Peelstrekels trappen af voor carnaval 2023 in...

Prins Thijs I en De Peelstrekels trappen af voor carnaval 2023 in Cultuurcentrum Deurne

Het Cultuurcentrum in Deurne vormt ook dit jaar de residentie voor De Peelstrekels waar zij zaterdag 12 november carnaval 2023 aftrappen. Letterlijk en figuurlijk want prins Thijs I van de carnavalsvereniging is ook aanvoerder van het vaandelteam van SV Deurne. Het motto van de Peelstrekelprins is dan ook: ‘Na elk bal zal iedereen het beamen, carnaval in Deurne doen we samen.’

Na een carnaval 2022 die maar beperkt gevierd kon worden vanwege de coronaperikelen, kan nu weer de draad opgepakt worden met een compleet programma. Daarom is Thijs Matheij zowel in 2022 als in 2023 de prins die De Peelstrekels zal voorgaan. Hiermee is hij de derde prins bij de carnavalsvereniging die een dubbel prinsschap vervult.

De gratis toegankelijke feestavond begint zaterdagavond om 20.00 uur met de installatie van de nieuwe Peelstrekelvoorzitter. Rob van Rijssel, voorzitter sinds 2017, draagt de voorzittershamer over aan Marcel van Zwam. Aansluitend barst het carnaval los bij De Peelstrekels met optredens van onder meer de Raad van Elf, de Havenzangers en Geen Stempel.

Foto: De Peelstrekels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen