15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- Deurne Kleurrijke Kampioenschappen Bloemschikken in Hub van Doornecollege Deurne

[VIDEO] Kleurrijke Kampioenschappen Bloemschikken in Hub van Doornecollege Deurne

Een bijzonder gezicht afgelopen zondagmiddag in het Hub van Doornecollege; geen ruimten gevuld met leerlingen maar met veel kleurrijke bloemen en deelnemers van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken.

Vanaf 11.00 uur kon het publiek komen kijken naar de manier waarop diverse kunststukken werden gemaakt door professionals, amateurs en studenten die streden in verschillende klassen om de prijzen.

Bloemschikdemonstraties
Naast de wedstrijd die in het kader van het 150-jarig bestaan van Groei & Bloei afdeling Deurne-Venray werd georganiseerd, waren er kraampjes ingericht met streekproducten en tuinartikelen. Er werden ook bloemschikdemonstraties gehouden door Mandy Nelemans van Mandy’s Bloemenhuis en Jacqueline de Wit van Studio Bloem Groen & Styling.

Werkstukken
De leerlingen van het Hub van Doornecollege hielpen ook mee bij de dag en hadden een winkeltje opgezet waar de hele dag koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en de door de leerlingen gemaakte werkstukken te koop waren.

Presentator Theo de Wit en cameraman Jos van Neerven maakten een videoreportage van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken die je hieronder kunt bekijken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen