5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurnePromotietour DMG-bus zorgt voor verbaasde gezichten: ‘Ik wist niet dat er hier...

Promotietour DMG-bus zorgt voor verbaasde gezichten: ‘Ik wist niet dat er hier een Lijn 10 reed’

De bus die door de gemeente Deurne rijdt in verband met het 10-jarig bestaan van DMG heeft zaterdag gezorgd voor verbaasde reacties. “Toevallig reden we achter de bus richting Neerkant. Nog nooit Lijn 10 in die contreien gezien maar nu snap ik ‘m. Van harte en op naar het volgende jubileum”, laat Annemarie Evers-Reuver weten op Facebook.

Ook zondag 23 januari rijdt de elektrische bus die beschikbaar is gesteld door Ebusco, weer door de gemeente om het 10-jarig jubileum van DMG te promoten. De bus stond aan het begin van de middag bij de kasteeltuin in Deurne en komt zondag nog in Helenaveen, Griendtsveen, de Koolhof en het centrum van Deurne.

Goodie bags
Als je de bus ziet, is het slim om er even naar toe te lopen, legt DMG-reporter Martien Vogels uit: “We delen ook vandaag weer goodie bags uit met verschillende waardebonnen van Centrum Management Deurne en Van Deursen Bloemen en er zit ook nog een leuk presentje in van Ebusco. Dus als je ons voorbij ziet rijden, kom zeker even kijken.”

Het tweede deel van de jubileumuitzending van DMG kun je op zondag 23 januari van 9.00 tot 22.00 uur beluisteren in de regio Deurne via 106.2 FM, overal online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen