5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneRadiospelletje van DMG houdt gemoederen van luisteraars in Deurne bezig

Radiospelletje van DMG houdt gemoederen van luisteraars in Deurne bezig

Het spel dat tijdens het jubileumweekend wordt gespeeld op DMG Radio, houdt de gemoederen van de luisteraars goed bezig. “Het is natuurlijk super dat je er die radio mee kunt winnen maar het is gewoon leuk om die stemmen van bekende Deurnenaren te horen en dan mee te raden”, vertelt een van de deelnemers.

Bij het radiospelletje Herken de Stem, is het ook vandaag weer de bedoeling dat de luisteraars raden welke bekende stem uit Deurne ze horen. “Sommige stemmen werden al vrij snel geraden maar bij andere stemmen moesten we echt hints geven”, legt DMG-presentator Ramon van Hoek uit. “Zaterdag hadden we Bas Elbers, Marjo van Hoek, Henrie van den Berkmortel, Tonny Wijnands en Marco Swiggers als stemmen en tijdens de tweede dag van ons jubileumweekend kunnen luisteraars weer opnieuw meedoen met verse stemmen.”

Perfect Pro Radio
Weet je een stem te herkennen en reageer je met het juiste antwoord als eerste via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3, dan kwalificeer je jezelf om de radio te winnen. Op zondagavond 23 januari om 21.45 uur wordt uit alle personen die zich dit weekend hebben gekwalificeerd, de winnaar getrokken. Die wint een Perfect Pro Radio met FM, DAB+ en bluetooth ter waarde van 180 euro. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwpartner Holten Van der Wal.

Het tweede deel van de jubileumuitzending van DMG kun je op zondag 23 januari van 9.00 tot 22.00 uur beluisteren in de regio Deurne via 106.2 FM, overal online via dmgdeurne.nl en met de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen