7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurnePubliek kan stem weer laten horen bij Deurne Zingt Mee

Publiek kan stem weer laten horen bij Deurne Zingt Mee

Uit volle borst meezingen met hits als Sweet Caroline, I will survive, Don’t leave me this way en zelfs Ons moeder zeej nog, kan dit jaar weer op carnavalsmaandag tijdens Deurne Zingt Mee. Vorig jaar was het evenement vrijwel volledig uitverkocht en liet het publiek hun stem luid en duidelijk horen in de grote zaal van het Cultuurcentrum aan het Martinetplein.

Ook dit keer worden de liedjes door de band PD The Next en enkele gastartiesten gespeeld en aangezien Prins Niels I deze muzikanten vaker heeft geassisteerd met zijn basgitaarspel, zit er misschien ook nog wel een muzikale verrassing in.

Voor wie de teksten van de nummers niet zo goed kent, wordt de songtekst van elk lied op een groot scherm achter het podium geprojecteerd. Een moment van even stilzitten is er voor de bezoekers in elk geval niet bij, want bij de succesvolle formule van Deurne Zingt Mee komen de verschillende liedjes in sneltreinvaart voorbij.

Deurne Zingt Mee vindt plaats op maandag 12 februari in de Rabo Cultuurzaal van Cultuurcentrum Deurne en begint om 21.00 uur. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen