10.8 C
Deurne
maandag 20 maart 2023
Home- DeurnePubliekspoll geopend; luisteraars DMG Radio kiezen beste Carnavalskraker van Deurne 2023

Publiekspoll geopend; luisteraars DMG Radio kiezen beste Carnavalskraker van Deurne 2023

Door de coronapandemie kon de verkiezing twee jaar lang niet doorgaan maar vanaf vandaag kunnen de inwoners van Deurne weer hun favoriete Carnavalskraker kiezen. Zaterdagochtend om precies om 11.11 uur werd de publiekspoll geopend op DMG Radio door dj Eric Senders van de vakjury.

Alle inzendingen kun je beluisteren op www.dmgdeurne.nl/stemmen, daar kun je ook meteen de drie nummers kiezen die jij het leukste vindt en je stem uitbrengen. De publiekspoll sluit op woensdag 15 februari om 11.11 uur. Op zaterdag 18 februari wordt om 11.11 uur de winnaar bekendgemaakt op DMG Radio. De komende weken kun je alle inzendingen ook regelmatig horen op de radiozender van DMG.

Tien inzendingen
Bij de Carnavalskraker-verkiezing zijn dit jaar tot nu toe tien inzendingen binnengekomen waarop kan worden gestemd. De resultaten van de publiekspoll worden gecombineerd met die van de vakjury, het eindresultaat daarvan bepaalt wie de winnaar van de DMG Carnavalskraker Trofee 2023 wordt. In de jury zitten dit jaar naast drie DMG-dj’s ook zanger en muzikant Gerard van Kol en muziekproducent en eigenaar Dirk Joosten van Trypoul Studio’s in Neerkant.

Sleuteloverdracht
De winnaar van de DMG Carnavalskraker-verkiezing krijgt naast de wisselbokaal ook een professionele videoclipopname aangeboden en de artiesten die eindigen op de eerste, tweede en derde plek mogen hun carnavalslied uitvoeren tijdens de sleuteloverdracht op de Markt in Deurne op zaterdag 18 februari.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen