25.4 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurnePure popmuziek van Gentlemens AgreeBand in tuin van Museum De Wieger Deurne

Pure popmuziek van Gentlemens AgreeBand in tuin van Museum De Wieger Deurne

Bij elkaar opgeteld zijn ze al om en nabij de 190 jaar oud maar ze zien zichzelf nog steeds min of meer als een boyband mét een zangeres. De uit Deurne afkomstige Gentlemens AgreeBand heeft met de jaren die er op zitten de nodige kennis van popmuziek van de afgelopen 50 jaar opgedaan. Zondag 17 juli laten ze dat horen in een concert in de openlucht bij Museum De Wieger.

Het is niet de eerste keer dat ze een optreden geven in de tuin van het Deurnese museum maar wel de voor het eerst dat de weersvooruitzichten voor de dag van het concert zo goed zijn. De verwachting is dan ook dat er veel publiek op de klanken van de Gentlemens AgreeBand af zal komen. Daarom is reserveren vooraf nodig via de website van De Wieger, geven de bandleden aan.

Puur
Zangeres Mirjam van Otterdijk, drummer Jan Verberne, bassist Jan Berkers en gitaristen en zangers Willem Buiter en Henry van den Berkmortel brengen muziek zonder e-nummers en toevoegingen zoals het ze het zelf omschrijven. “Dat wil zeggen puur met houten gitaren en koeienvellen op het drumstel. Maar accordeon, ukelele en saxofoon en de mondharmonica worden zeker niet vergeten.” Het repertoire van de band bestaat onder meer uit werk van Johnny Cash, Lou Reed, REM, JJ Cale, Rolling Stones, Rod Stewart, Tom Jones, Willie Nelson, Kinks, Proclaimers, Radiohead en Cranberries.

Het optreden vindt plaats op zondag 17 juli in de tuin van Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne en duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Reserveren vooraf is nodig, dit kan via de website van De Wieger. De entree bedraagt 7,50 euro.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen