8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneRadio-dj’s van DMG gaan de auto’s van luisteraars wassen

Radio-dj’s van DMG gaan de auto’s van luisteraars wassen

Als je auto hard toe is aan een wasbeurt en je hebt geen zin om het zelf te doen, is er nu een oplossing. De dj’s van het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes gaan vanaf zaterdag 4 september één keer in de maand gratis de auto van een luisteraar wassen.

Presentator Robin Senders vertelt: “We wilden eens een keer iets terug doen voor de luisteraar en we horen vaak van luisteraars dat ze op zaterdagmiddag zelf de auto aan het wassen zijn. Dus zo is het idee geboren.” De dj’s van DMG krijgen bij de wasbeurt wel wat hulp van de wasstraat van Carwash Drive-In Deurne: “Ik doe samen met mijn medepresentator Jorg Marinus handmatig de voorwas en daarna gaat de auto van de winnende luisteraar ook nog eens gratis door de wasstraat”, legt Senders van DMG Radio uit.

Carwash Alarm
Elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur maak je kans op een gratis wasbeurt. “Je moet gewoon goed luisteren naar het programma MiddagMaatjes en als je het Carwash Alarm hoort, moet je als eerste bellen met 0493-745020 of als eerste een WhatsApp sturen naar 06-1 66 55 77 3. Onder de vier wekelijkse winnaars, verloten we elke laatste zaterdag van de maand de gratis wasbeurt”, vertelt DMG-presentator Jorg Marinus.

De actie van het DMG Carwash Team wordt mede mogelijk gemaakt door Carwash Drive-In Deurne. Deelname aan deze winactie is alleen mogelijk met personenauto’s en maximaal één auto per persoon.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen