-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneKids laten zich zondagmiddag niet tegenhouden door regen bij Nacht van het...

Kids laten zich zondagmiddag niet tegenhouden door regen bij Nacht van het Witte Doek

De laatste dag van de Nacht van het Witte Doek zat het niet mee met het weer. Maar de vele regen kon toch een groot aantal kinderen niet weerhouden van het bezoeken van het filmfestival. Net als op zaterdagmiddag, stonden er op zondagmiddag verschillende activiteiten en films voor kinderen gepland.

Zo was er zondagmiddag de onthulling van de winnaar van Deurne’s got Talent met medewerking van danstalent Daniel Stosic uit Deurne maar ook was er om 12.00 uur de film ‘Thomas de Stoomlocomotief’ te zien, gevolgd door de film ‘The Queens Corgi’ om 13.45 uur en tot slot de film ‘Onward’ om 15.30 uur.

Ondanks het niet echt zomerse weer, bleek deze openlucht versie van het filmfestival een succes. Vorig jaar kon de Nacht van het Witte Doek niet door kon gaan door corona. Dat zette de organisatie van het filmfestival aan het denken over hoe er rekening kon worden gehouden met de nog bestaande coronaregels en hoe tegelijkertijd wel de omvang van het filmprogramma kon worden gewaarborgd. Dat werd opgelost door het hele evenement plaats te laten vinden in de buitenlucht.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen