4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- ZeilbergRalf van den Heuvel nieuwe hoofdtrainer bij ZSV: ‘Bijzonder om de cirkel...

Ralf van den Heuvel nieuwe hoofdtrainer bij ZSV: ‘Bijzonder om de cirkel rond te maken’

Bij voetbalclub ZSV wordt Ralf van den Heuvel vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer. Hij volgt Johan Vullings op, die na twee jaar vertrekt naar eersteklasser RKVV Erp.

Voor de 35-jarige Van den Heuvel is dit een speciale gebeurtenis, omdat hij bij de Zeilbergse club ook zijn voetbalcarrière begon in 1993: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de club waarvan ik al 30 jaar lid ben. Het is bijzonder om binnen de club de cirkel van jeugdspeler, naar jeugdtrainer, naar eerste elftalspeler en nu als trainer van het eerste elftal rond te maken.”

‘Eigen ZSV’er’
Tot 1998 voetbalde Ralf van den Heuvel bij ZSV, waarna hij 10 jaar speelde bij de jeugd van VVV Venlo en zat hij 4 jaar in de hoofdklasse bij SV Deurne, voor hij terugkeerde naar de Zeilberg. Bij ZSV speelde hij in het eerste team (tweede en derde klasse), ZSV3, ZSV2 en ZSV 4. “We zijn erg blij een eigen ZSV’er in de persoon van Ralf van den Heuvel te mogen aankondigen als trainer voor het nieuwe seizoen. We denken dat hij met zijn persoonlijkheid en ambities past bij onze club en selectie”, zegt het bestuur van de Zeilbergs club.

Trainerservaring heeft Ralf vanaf 2008 opgedaan bij verschillende teams van ZSV. Daarnaast was hij een jaar assistent-trainer bij de jeugd van Helmond Sport. Vervolgens heeft Van den Heuvel zijn trainerscarrière voortgezet bij de senioren en is hij achtereenvolgens trainer geweest van Mulo 1, Bavos 1 en RKSV Liessel 1. In het huidige seizoen traint hij het team KNVB Future JO15 – Brabant.

Diploma’s
Tijdens zijn afgelopen jaren als trainer heeft Ralf zowel zijn UEFA C- als UEFA B-diploma gehaald. Van den Heuvel is bij ZSV ook sinds de aanvang van dit seizoen actief in de Technische Commissie jeugd, waar hij de standaard-teams bovenbouw begeleidt en zo nu en dan een training geeft.

In het dagelijks leven is Ralf werkzaam bij Bemeko Partyverhuur. Hij woont samen met Ingrid en ze hebben twee kinderen: Benthe (3) en Siem (1).

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen