4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneRegio Deurne klaar voor tweede EK-wedstrijd Nederlands elftal

Regio Deurne klaar voor tweede EK-wedstrijd Nederlands elftal

Na de overwinning van het Nederlands elftal afgelopen zondag op Oekraïne, zijn de inwoners van de regio Deurne nu ook helemaal klaar voor de wedstrijd van morgenavond om 21.00 uur tegen Oostenrijk. Bij de actie van DMG waarbij mensen foto’s kunnen insturen van in Oranjesfeer versierde huizen en straten, zijn al een groot aantal feestelijke kiekjes binnengekomen.

Vera Eevers bijvoorbeeld uit de Wollegras stuurde meerdere foto’s van de straat waarin zij woont; de Wollegras in de Heiakker. Ook wat verderop in de Koningsmantel zijn ze er klaar voor, Mandy van de Schaaf stuurde een foto van haar zoontje Jaimey die trots in voetbaltenue poseert voor de versierde ouderlijke woning.

Toppunt
Maar het toppunt als het om Oranjeversiering gaat, is in onze regio op dit moment toch wel Rien Vriens uit de Kortestraat in Bakel. Zelf noemt hij zijn woning dan ook het hol van de Leeuwen. Zijn hele voor- en achtertuin en woning zijn voorzien van Oranjeversiersels. Vlaggen, vaantjes, poppen en zelfs de auto die op de inrit staat geparkeerd is een oranje VW Kever.

Compleet stadion
De 63-jarige Vriens staat bekend om zijn uitbundige versieringen als steun voor het Nederlands elftal maar hij heeft het deze keer nog bescheiden gehouden. In het ED vertelt hij dat hij tijdens het vorige eindtoernooi zelfs een compleet stadion had gebouwd op z’n inrit met een dak dat open en dicht kon en waar hij een half jaar aan had gebouwd.

Win een Oranje-cap
Heb jij je huis of straat ook versierd in Oranjesfeer? Maak dan een leuke foto en stuur hem naar redactie@dmgdeurne.nl samen met je naam en telefoonnummer. De meest originele en uitbundige inzendingen worden op de site van DMG geplaatst en onder de inzenders verloten we een aantal Oranje-caps, die beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Spreeuwenberg. De winnaars van een Oranje-cap worden elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur gebeld door het DMG-radioprogramma Middagmaatjes.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen