25.4 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneRené van der Zel van XXL Nutrition uit Deurne te gast bij...

René van der Zel van XXL Nutrition uit Deurne te gast bij eindshow Peelland in Business

Ondernemer René van der Zel, eigenaar van XXL Nutrition in Deurne, zal komende week te gast zijn bij de eindshow van de eerste editie van ondernemersbeurs Peelland in Business. Het nieuwe evenement voor bedrijven in de regio Deurne-Asten-Someren vindt donderdag 30 maart plaats in het Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne.

“Nadat de beursvloer om 21.00 uur sluit, zijn exposanten en bezoekers uitgenodigd in de bar waar de eindshow plaatsvindt”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van organisator Omzetters. “Presentator Rob van Lieshout gaat dan in gesprek met René van der Zel. We komen te weten hoe hij er in geslaagd is zijn bedrijf groot te maken en op welke manier hij met zijn medewerkers omgaat. Maar ook de marketingstrategie van XXL komt aan bod”, zegt Hoelen.

De eindshow duurt van 21.15 uur tot 21.45 uur, daarna is er nog een grote afsluitende netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. De beurs is donderdag geopend vanaf 16.00 uur en de entree is gratis. Je moet jezelf wel van te voren aanmelden via peellandinbusiness.nl.

Lees ook: Nieuw evenement Peelland in Business verbindt ondernemers met elkaar op bijzondere locatie

Foto: Omzetters Venray (v.l.n.r. presentator Rob van Lieshout, René van der Zel en organisator Robert Hoelen)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen