8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneRepetities Projectkoor Cantiamo in volle gang; versterking gezocht bij mannenstemmen

Repetities Projectkoor Cantiamo in volle gang; versterking gezocht bij mannenstemmen

De leden van Projectkoor Cantiamo uit Deurne zijn op zoek naar versterking. Het koor dat muziekwerken uit de periode vanaf 1500 tot heden zingt, is nog op zoek naar nieuw zangtalent. Er is vooral behoefte aan meer mannenstemmen.

De repetities van Projectkoor Cantiamo zijn in oktober gestart en lopen tot eind maart 2024, waarna wordt afgesloten met een concert.

Dirigent Jan van de Beek
Ondertussen heeft het koor in Jan van de Beek een ervaren en goed gekwalificeerde dirigent gevonden. De uit Stiphout afkomstige muzikaal leider volgde opleidingen aan zowel het conservatorium van Tilburg als dat van Maastricht. Beroepsmatig is Van de Beek al geruime tijd werkzaam als docerend- als uitvoerend musicus. Hij bespeelt diverse instrumenten en dirigeert verschillende koren. De nieuwe dirigent is bekend met klassieke werken, musicalmuziek, melodieuze pop en profane muziek.

De repetities van Projectkoor Cantiamo vinden plaats op woensdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in Deurne-Zeilberg. Voor wie geïnteresseerd is in meezingen met het koor, is er meer informatie over Cantiamo en het repertoire te vinden op projectkoorcantiamo.nl. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@projectkoorcantiamo.nl.

Foto: Pexels (ter illustratie)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen