12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- ZeilbergRichard Berkhout nieuwe assistent-trainer bij vaandelteam ZSV

Richard Berkhout nieuwe assistent-trainer bij vaandelteam ZSV

Hoofdtrainer Ralf van den Heuvel krijgt met ingang van het nieuwe seizoen ondersteuning van Richard Berkhout als assistent-trainer van ZSV 1. Met zijn ruim 43 jaar lidmaatschap van ZSV en jaren trainerservaring ziet de club Berkhout als een zeer welkome aanvulling op de staf. Hij gaat assisteren bij de trainingen en wedstrijden van het Zeilbergse vaandelteam.

Richard Berkhout is bij ZSV een bekend gezicht in de kantine en heeft zelf 30 jaar gevoetbald. Daarnaast gaf hij zijn eigen kinderen jarenlang training en heeft hij bij ZSV de standaardteams getraind en afgelopen seizoen de JO19 onder zijn hoede gehad.

Met Ralf van den Heuvel en Richard Berkhout heeft de Zeilbergse ploeg nu een trainersduo dat volledig bestaat uit eigen talent van ZSV. Beiden zijn al tientallen jaren lid van de club en zijn hierdoor niet alleen al bekend met veel spelers, maar ook met de mentaliteit en de sfeer binnen ZSV. “Het is bijzonder om binnen de club de cirkel van jeugdspeler, naar jeugdtrainer, naar eerste elftalspeler en nu als trainer van het eerste elftal rond te maken”, vertelt Van den Heuvel.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen