16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneRick’s Radio Rodeo; nieuwe tijdelijke radioshow op DMG gaat van start

Rick’s Radio Rodeo; nieuwe tijdelijke radioshow op DMG gaat van start

De muziek die de luisteraars van DMG Radio willen horen, die staat centraal in het nieuwe tijdelijke programma Rick’s Radio Rodeo waarvan vandaag de eerste aflevering wordt uitgezonden. De show is de hele maand mei op zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur te horen via DMG Radio nadat vorige week zaterdag de laatste aflevering van WeekendBras op dat tijdstip werd uitgezonden.

In het nieuwe programma is plaats voor zeer uiteenlopende muziekstijlen, legt presentator Rick van de Vondervoort uit: “Het zijn de beste platen van stal maar dan gekozen door de luisteraar. Dat kan echt van alles zijn; van Metallica tot Rick Astley en van Paul Elstak tot Pearl Jam.”

Geen probleem
Rick’s Radio Rodeo is slechts één maand te horen op DMG Radio. Daarna wordt de programmering op zaterdag aangepast met twee nieuwe programma’s tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur. Van de Vondervoort vindt het geen probleem dat zijn programma maar voor even is: “Ik doe het graag want het is een radioshow waar ik m’n ei helemaal in kwijt kan en die helemaal in het teken staat van de wens van de luisteraars. Daar doe je het toch uiteindelijk voor.”

Vaste uren
Bovendien krijgt Van de Vondervoort er begin juni bij DMG Radio weer een andere taak bij. “Er gaan op de zondagmiddag in de programmering ook wat dingen veranderen vanaf 5 juni waardoor ik weer vaste uren krijg bij DMG waar ik enorm veel zin in heb.”

Het nieuwe tijdelijke programma van Rick van de Vondervoort is zaterdag van 18.00 tot 20.00 uur te beluisteren op DMG Radio op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen