20.5 C
Deurne
maandag 23 mei 2022
Home- DeurneRob Slaats wordt 43ste prins van Hellevègers

Rob Slaats wordt 43ste prins van Hellevègers

Hij heeft er twee jaar op moeten wachten maar zaterdagavond was het dan zover. Tijdens het Hellevègersbal hebben de Hellevègers hun 43ste prins carnaval onthuld. In een goed gevulde residentie in Ontmoetingscentrum De Wik in Deurne werd bekendgemaakt dat Rob Slaats met zijn vrouw Moniek voorop gaan in de polonaise gaan bij de Hellevègers.

De carnavalsvereniging meldt dat Rob het een hele eer vindt om in de voetsporen te treden van Prins Jan Liebreks van het Keienland. Dat is de opa van Prinses Moniek, van wie ze de carnavalsgenen heeft doorgekregen. Hoewel dat deze carnaval net nog even anders zal zijn dan normaal, wordt het volgens de Hellevègers toch op en top genieten met hun lijfspreuk: ‘Lach, dans, spring en straal. Carnaval vieren we met jullie allemaal’.

Rob en Moniek wonen met hun twee kinderen nu twee jaar in Deurne maar zijn tegelijkertijd ook nog steeds, zoals ze het zelf zeggen: ‘echte Lijsselse mensen’. Rob werkt bij Compagnon Culinair en Moniek is aspirant directeur op basisschool Tijl Uilenspiegel. De kinderen zijn ook niet onbekend met carnaval. Stijn zit in de jeugdraad en Nienke is dansmarietje bij de Hellevègers.

Met de bekendmaking van de 43ste prins geven de Hellevègers ook meteen de aftap van hun jubileumjaar. Ze bestaan 44 jaar en zullen dat vieren op 5 november.

Foto: Facebook Hellevègers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen