18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- ZeilbergRondneuzen tussen oude, maar nog steeds bruikbare spulletjes bij Vrije Markt in...

Rondneuzen tussen oude, maar nog steeds bruikbare spulletjes bij Vrije Markt in Zeilberg

Het weer zat zondag mee voor de bezoekers van de Vrije Markt in de Zeilberg, zodat ze van 10.00 tot 15.30 uur droog en op hun gemak konden rondneuzen tussen alle tweedehands spullen die er stonden uitgestald.

Hoewel het pad op het terrein bij de Blokhut aan de Hanenbergweg hier en daar nog wat modderig was door de hevige regenbuien van afgelopen tijd, konden de vele kraampjes prima worden opgesteld op het grasveld.

De leden van Jong Nederland Zeilberg hadden voor de Vrije Markt op zaterdag in de kern van de Zeilberg en een gedeelte van de Heiakker allerlei zaken opgehaald die mensen niet meer nodig hadden, maar die nog wel bruikbaar zijn. Op de markt was voor iedereen wel wat interessants te vinden; van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van schilderijen en andere kunst tot boeken.

Tussen het rondstruinen op de markt door konden de bezoekers ook genieten van een hapje of drankje en vermaakten de kinderen zich op een luchtkussen. Verder kon er worden deelgenomen aan een loterij en konden de bezoekers meebieden op de mooiste artikelen tijdens de verkoop per opbod.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen