11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneRoyal Music Night in Deurne: gelikte show vol muzikale precisie en spectaculair...

Royal Music Night in Deurne: gelikte show vol muzikale precisie en spectaculair dansentertainment

Honderden bezoekers stonden woensdagavond klaar voor de negende editie van de Royal Music Night en hun komst werd beloond met een gelikte show vol muzikale precisie en spectaculair dansentertainment. “Ik heb gewoon kippenvel, dat de Deurnese gemeenschap samen zoiets groots en geweldigs kan organiseren”, zegt één van de bezoekers op de Markt.

Hoofdartiesten Tim Akkerman en Jennie Lena wisten het publiek in korte tijd in de juiste stemming te brengen en zorgden ervoor dat de hele Deurnese Markt luidkeels meezong met klassiekers als Somebody to love van Queen en Dancing in the dark van Bruce Springsteen. “Dat was een geweldige avond in Deurne”, laat Tim Akkerman na afloop weten.

Imposant
Ook de lokale artiesten maakten indruk op het publiek; van Stanny Janssen die de show aftrapte tot Inge van Asseldonk (Angie Flare) die de bezoekers verraste met een swingende versie van songfestivalnummer Euphoria. Zingende leraar Bart van Lierop bracht onder meer een imposante uitvoering van Les lacs du Connemara van Michel Sardou. Zangeres Angela de Wit liet zien en horen dat ze van alle markten thuis is; van het ‘kleine’ Door de Wind van Miss Montreal tot het opzwepende Proud Mary van Tina Turner. Davy Denkers maakte de show samen B-Trained compleet, met een spectaculaire show waarbij de dansers regelmatig hoog door de lucht vlogen.

Koninklijke Harmonie Deurne
Alle artiesten hadden er niet zo’n indrukwekkend optreden van kunnen maken zonder de hulp van de Koninklijke Harmonie Deurne, het speciaal samengestelde combo en de Vocalettes, die de hele avond zowel de hoofdartiesten als de lokale zangers en zangeressen begeleidden. Toen het slotakkoord van de avond werd ingezet, zongen alle artiesten en het publiek uit volle borst mee met het nummer Angels van Robbie Williams als afsluiting van een succesvolle Royal Music Night 2023.

Bekijk hieronder de fotoreportage van DMG-fotograaf Martien van Dam.

Foto’s: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen