21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneRuud Aarts SJVV-er van het jaar; ‘Honderden kinderen kregen voetbaltraining van hem’

Ruud Aarts SJVV-er van het jaar; ‘Honderden kinderen kregen voetbaltraining van hem’

Ruim 18 jaar is Ruud Aarts jeugdleider geweest bij SJVV Deurne. De laatste jaren is hij ook actief bij het jeugdkamp van SJVV en het Duitsland-weekend voor de jeugd van 14 en 15 jaar. Voor de club reden om hem tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari uit verkiezen tot SJVV-er en vrijwilliger van het jaar 2022.

“Ruud heeft honderden kinderen voetbaltraining gegeven”, meldt SJVV. Daarnaast is hij wedstrijdsecretaris jeugdvoetbal en heeft hij veel contact met andere amateurverenigingen en alle jeugdtrainers waardoor hij volgens SJVV een belangrijke rol vervult binnen de club: “Hij zorgt naast de veld- en kleedkamerindeling ook voor de communicatie met de KNVB.”

Jubilarissen
Naast de verkiezing van Aarts tot SJVV-er en vrijwilliger van het jaar, werden er vier jubilarissen gehuldigd. Karel Claassen en Jan Pluijm zijn al 25 jaar verbonden aan de voetbalclub en werden in het zonnetje gezet. Beiden zijn eerder ook al benoemd tot ‘lid van verdienste’ bij de vereniging. Johan van Oosterhout en Henk Martens werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap.

Foto: SJVV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen