11.7 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- DeurneSanidrõme Thijssen wil hun klanten blijven ontzorgen ook tijdens de coronatijd

Sanidrõme Thijssen wil hun klanten blijven ontzorgen ook tijdens de coronatijd

Sanidrõme Thijssen hoopt dat de mensen vertrouwen blijven houden ondanks de tweede coronagolf waar we ons nu in bevinden. Met jarenlange ervaring en door zich te onderscheiden met de mogelijkheid van een complete renovatie van badkamer, toiletruimte of wellness-ruimte willen ze hun klanten blijven ontzorgen, ook tijdens de coronatijd. 

In 1963 begon de familie Thijssen een elektrotechnisch installatiebedrijf in Vlierden. Vanaf 1990 zijn de twee broers Patrick en Edward Thijssen actief in het bedrijf. Hierbij kreeg Patrick de verantwoordelijkheid voor de sanitair-afdeling en Edward voor het elektro-gedeelte. Zus Mireille nam de rol als badkameradviseur op zich binnen het bedrijf. In 2000 verhuisden ze naar een ruimer pand aan de Florijn 2 in Deurne waar ze zijn uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamershowroom onder de naam Sanidrõme Thijssen in een gedeelte van het pand en Elektro Thijssen aan de andere zijde.

Ontzorgen
Sanidrõme Thijssen is aangesloten bij een coöperatieve vereniging waarin 28 installatiebedrijven met een eigen badkamer showroom samenwerken. Patrick Thijssen legt uit: “Wij onderscheiden ons door de klant compleet te ontzorgen. We adviseren, ontwerpen, leveren en installeren de complete badkamer. Eerst zorgen wij ervoor dat de oude badkamer ontmanteld wordt. Daarna maken we het loodgieters-, elektro- en tegelwerk in orde en tenslotte richten we de badkamer, toiletruimte of wellness-ruimte naar de wensen van de klant in.” Het renovatieproces duurt volgens Patrick Thijssen ongeveer drie weken. Daarnaast verkoopt Sanidrõme ook losse sanitaire artikelen.

Goede planning
In maart van dit jaar kondigde premier Rutte voor het eerst de ernst rondom het coronavirus aan samen met de bijhorende maatregelen. “Dit was best spannend”, vertelt Patrick Thijssen. “Er zijn eerder economische dips geweest en mensen hebben dan minder vertrouwen, wat je vervolgens merkt bij de inkomende orders. Nu is het tegendeel het geval. Het werd drukker en we kregen meer opdrachten.” Verder geeft Patrick aan dat ze de kwaliteit waar ze voor staan, willen blijven handhaven: “Een goede planning is heilig als we willen blijven garanderen dat we drie weken nodig hebben voor een complete renovatie. In het begin konden we merken dat er enige angst zat bij sommige mensen. Zo zijn er projecten op verzoek van de consument uitgesteld die we later moesten inplannen”, vertelt Patrick. Een aantal fabrikanten van Sanidrõme Thijssen zijn gevestigd in Duitsland en een tijdje gesloten geweest waardoor de aanlevering soms iets later was dan gepland. “Hier hebben we ook rekening mee moeten houden, maar tot nu toe is het over het algemeen best meegevallen”, vult Patrick Thijssen nog aan.

Veilig bezoeken
Ieder bedrijf kreeg te kampen met de aanpassingen binnen het bedrijf om de coronamaatregelen na te kunnen leven.  Bij de ingang van de showroom is desinfectiemiddel geplaatst en bij de plekken waar overleg met de klanten plaatsvindt zijn kuchschermen geplaatst. Op de site is vermeld dat de showroom veilig te bezoeken is. “De showroom heeft een groot oppervlakte en de mensen hebben de ruimte. We laten ook maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd binnen”, geeft Patrick aan. “Daarnaast moeten mensen bewust naar onze showroom komen omdat we niet in het centrum zitten, dat is in deze tijd een voordeel.” Op kantoor heeft iedereen een aparte plek en ook voor de monteurs hebben ze de nodige maatregelen genomen. “Normaal gesproken werken we met twee monteurs op één plek, momenteel proberen we dit zoveel mogelijk te beperken tot één monteur per project. Hierdoor mis je wel de sociale dingen die we samen deden met het personeel”, legt Thijssen uit.

Blijven onderscheiden
Op dit moment zijn er weer genoeg alarmerende berichten over de nieuwe verspreiding van het coronavirus. Patrick Thijssen vraagt zich af of de mensen nu ook vertrouwen blijven houden: “De eerste golf had geen effect op de angst van mensen om grotere bedragen te besteden. Een nieuwe badkamer kost tenslotte toch iets meer dan een vakantie. Dus waar het aan ligt? Of het nu is dat mensen niet op vakantie konden of omdat de rentestand laag is, het vertrouwen van de mensen was er in elk geval nog.” Duidelijk is wel dat Sanidrõme Thijssen zich wil blijven onderscheiden op het gebied van badkamer-renovatie door alles als een compleet pakket aan te bieden.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen