8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneSchaakvereniging Deurne houdt jaarlijkse kersttoernooi: ‘Open voor elke schaker’

Schaakvereniging Deurne houdt jaarlijkse kersttoernooi: ‘Open voor elke schaker’

Schaakliefhebbers uit Deurne en omgeving kunnen donderdag 14 december de strijd met elkaar aangaan bij het jaarlijkse kerstschaaktoernooi van Schaakvereniging Deurne. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan de wedstrijd die wordt gehouden in wijkcentrum de Houten Hoek in Deurne.

Elk jaar doen tientallen schakers mee met het toernooi van de schaakvereniging, bestaande uit zowel beginners als zeer ervaren schakers. Na afloop van de schaakwedstrijd is er een verloting van verschillende prijzen.

Het kerstschaaktoernooi begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Voor de jeugdige schakers is geregeld dat zij spelen tot uiterlijk 21.00 uur. Deelname voor leden is gratis, niet-leden betalen 2,50 euro. Daarvoor krijgen de schakers naast een spannende strijd ook koffie of thee met een stuk vlaai aangeboden.

Inschrijven kan door voor 14 december een email te sturen naar secretaris@schaakverenigingdeurne.nl, met vermelding van het schaakniveau (beginner, redelijk ervaren, zeer ervaren). Je kan jezelf ook op donderdag 14 december tot 19.15 uur aan de zaal aanmelden.

Foto: Schaakvereniging Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen