11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- St. JozefparochieSchaatspret in St. Jozefparochie op baan van Heise IJs

Schaatspret in St. Jozefparochie op baan van Heise IJs

Op meerdere plaatsen in Deurne is het woensdag genieten op het ijs. Ook in de Sint Jozefparochie ging vandaag om 13.00 uur de ijsbaan aan de St. Jozefstraat open. Onder een stralende zon maakten de vele bezoekers gebruik van het Heise IJs om hun schaatstalent te laten zien.

Naast gelegenheid tot schaatsen is er ook een Koek en Zopie-kraam, waar bezoekers zich op kunnen warmen met een kop chocomel.

Walsberg
Tegelijkertijd is er op het Wak bij boerderijwinkel Manders aan de Biesheuvelweg in de Walsberg een ijsbaan die woensdagmiddag rond dezelfde tijd opende. Daar kunnen schaatsliefhebbers nog tot 21.00 uur vandaag terecht.

Hoeveel dagen er nog kan worden geschaatst op de ijsbanen in de regio Deurne is afhankelijk van de weersomstandigheden. Vanaf vrijdag komt de middagtemperatuur boven het vriespunt uit en dat is funest voor de kwaliteit van het ijs.  “Ik denk dat er ook donderdag nog op het Wak kan worden geschaatst en misschien vrijdag ook nog wel”, zegt Coen Manders van de ijsbaan in de Walsberg.

Lees ook: Schaatsliefhebbers kunnen zich uitleven op ijs van het Wak in de Walsberg

Foto: Rachel Timmers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen