5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneSchaatspret op de Markt in Deurne vanaf 15 december

Schaatspret op de Markt in Deurne vanaf 15 december

Vanaf vrijdag 15 december 20.00 uur kan er drie weken lang geschaatst worden op de kunstijsbaan op de Markt in Deurne.  De tiende editie van het Ijsfestijn wordt dan geopend met een show van Kids on Ice. De ijsbaan is elke dag geopend tot en met zondag 7 januari.

In het horecapaviljoen worden tijdens het ijsfestijn diverse activiteiten gehouden zoals live muziek, een liederentafel, diverse shows en het ondernemerscafé. Ook kun je daar terecht voor een hapje en een drankje.

Net als 2 jaar geleden is er naast de grote ijsbaan een speciaal gedeelte voor de kleinere kinderen. Ook tijdens deze jubileumeditie van het Ijsfestijn is er op werkdagen in de eerste week schoolschaatsen in samenwerking met verschillende basisscholen uit de Gemeente Deurne. Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je op de ijsbaan kijken naar de films ‘Frozen’ en ‘Midden in de Winternacht’. Ook vindt er een ijsstokschuifwedstrijd plaats en op vrijdag 29 december is de bruidsshow Koonings on Ice weer te bewonderen.

DMG zal tijdens het IJsfestijn aanwezig zijn om van verschillende evenementen tv-opnames te maken en vier zaterdagen lang tussen 9 en 18 uur hoor je op DMG Radio alles over wat er op de ijsbaan gebeurt in DMG on ice. Tussen 13 en 18 uur staan de presentatoren zelfs op de baan en maken daar live radio met verschillende spelletjes voor de kids waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Ook kun je bij de dj’s van DMG jezelf aanmelden om een week-passe-partout te winnen waarmee je een hele week gratis kunt schaatsen. DMG Radio kun je beluisteren via 106.2 FM en via Ziggo kabel op 94.4 FM.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen