7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneSensaties uit The Tribute: Battle Of The Bands in Deurne; Tribute To...

Sensaties uit The Tribute: Battle Of The Bands in Deurne; Tribute To Toto en Phil Bee live in cultuurcentrum

Voor Deurnenaren Twan Dirks, Vera Keijsers en Jeroen Teunissen van Tribute To Toto zat een optreden in de Ziggo Dome er net niet in bij The Tribute: Battle Of The Bands, maar om optredens zitten ze zeker niet verlegen. Ook een concert op zaterdag 14 december in Cultuurcentrum Deurne is al vastgelegd.

Daarmee komt de band terug naar de plek waar hun tv-avontuur vorig jaar op 21 oktober eigenlijk al begon. Tijdens het optreden waren toen medewerkers van SBS6 in de zaal aanwezig, maar mocht op dat moment nog niet bekend worden dat Tribute To Toto mee zou doen aan de wedstrijd.

Lovende jury
Door hun deelname aan The Tribute: Battle Of The Bands seizoen 3 heeft heel Nederland ondertussen kennis kunnen maken met deze jonge band uit Deurne. Jury en publiek waren lovend over hun muzikale kwaliteiten en niveau. Ook de podiumuitstraling en het positieve enthousiaste overkomen zorgden ervoor dat de band week na week hoge punten mocht ontvangen. Uiteindelijk strandde Tribute To Toto in de halve finale van de tv-show.

De muziek van Toto spreekt nog steeds na al die jaren een grote groep muziekliefhebbers aan. De hits van de Amerikaanse pop-rockband domineerden de hitlijsten in de jaren 80 en worden na veertig jaar nog steeds uit volle borst meegezongen door het publiek. Hits als Rosanna, Hold The Line en Africa worden door de Deurnese band gebracht in een show vol met muzikale hoogtepunten. Tribute To Toto brengt live de iconische synthesizer-solo’s, het scheurende gitaarwerk en de typerende Porcaro-grooves.

Joe Cocker
Ook de Phil Bee Cocker Band was afgelopen weken te volgen in het tv-programma The Tribute: Battle Of The Bands seizoen 3. De zanger en achtkoppige band wisten het tot de finale te brengen met hits als Unchain my heart, n’Oubliez jamais en You Can Leave Your Hat On. Vrijdag 28 maart 2025 komen alle pareltjes en grote hits van Cocker voorbij in een muzikaal eerbetoon in Cultuurcentrum Deurne. Eerder won Phil Bee ‘The Voice Senior’ (RTL4) en gooide hij hoge ogen bij ‘We Want More’ (SBS6).

De ticketverkoop voor beide optredens is inmiddels gestart op ccdeurne.com.

Foto: Josanne van der Heijden/SBS6

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen