15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneSJVV trapt nieuwe seizoen af met tal van activiteiten; parkeerterrein omgetoverd tot...

SJVV trapt nieuwe seizoen af met tal van activiteiten; parkeerterrein omgetoverd tot voetbalarena

Bij SJVV zijn ze helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Afgelopen zondag werd een Oktoberfest bij de club gevierd en vorige maand zijn er ook verschillende activiteiten gehouden in de aanloop naar een vers voetbalseizoen.

Voor de jeugd tot 12 jaar was er een vriendjes- en vriendinnetjesdag, om de kas te spekken werd een goederen- en dienstenveiling georganiseerd in samenwerking met CV De Heikneuters en voor de vijfde editie van het straatvoetbaltoernooi werd bij SJVV een parkeerterrein omgebouwd tot een echte voetbalarena inclusief tribunes en verlichting.

Mooie doelpunten
Op twee velden werd er vanaf ’s middag tot ’s avonds laat gestreden voor de overwinningen. De teams waren verdeeld in drie leeftijdscategorieën waarbij in totaal 18 ploegen in de poule-duels om de finaleplekken speelden. “Dat leverde mooie doelpunten op, en af en toe een valpartijtje. Uiteindelijk ging de bekers mee naar huis met de volgende winnaars: Jong PSV, FC Fortnite en Frikandelbroodjes 1+1 gratis”, meldt de organisatie. Tussen de wedstrijden door konden de spelers ook oefenen in een opblaas-pannakooi.

Het straatvoetbaltoernooi van SJVV werd mede mogelijk gemaakt door de Regiotour van Helmond Sport en Alertshop. Doel van de Regiotour is het bijdragen aan de binding tussen Helmond Sport en regionale clubs maar vooral het ervoor zorgen dat meer kinderen op een leuke manier meer bewegen. Het initiatief wordt ook gestimuleerd vanuit Leef! en de gemeente Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen