24.6 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneSportief spelen voor kleuters bij Kangoeroeklup slaat aan in Deurne

Sportief spelen voor kleuters bij Kangoeroeklup slaat aan in Deurne

De trainingen van de Kangoeroeklup bestaan in Liessel en Neerkant al langer en zijn daar een succes. Reden voor Arcades Korfbalsport om de oefeningen ook voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar in Deurne aan te bieden. Ook daar bleek bij de eerste training grote interesse voor de bijeenkomsten waarbij kinderen spelenderwijs leren korfballen.

Vrijdag 31 mei vindt van 15.00 tot 16.00 uur in sporthal De Kubus in Deurne de tweede Kangoeroeklup-training plaats. “We proberen de kinderen balgevoel bij te brengen door ze te leren gooien en vangen of een bal in een korf of mand gooien”, vertelt Claudia Feller van Arcades.

Bij de trainingen kunnen de kinderen een uur lang hun energie kwijt en volop bewegen. Er worden onder meer spelletjes gespeeld met hoepels, pionnen en dobbelstenen. “We rennen rond en gooien met een bal. Samen spelen en plezier maken is het belangrijkste, naast het meer en beter laten bewegen van je kind”, zegt Feller. De kinderen worden bij de Kangoeroeklup begeleid door ervaren trainsters.

Aanmelden voor de bijeenkomst van vrijdag 31 mei in Deurne kan door een email te sturen naar info@arcadeskorfbalsport.nl.

Foto: Arcades Korfbalsport

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen