12.8 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- DeurneStaatssecretaris Dennis Wiersma bezoekt Green Valley Estate

Staatssecretaris Dennis Wiersma bezoekt Green Valley Estate

Staatssecretaris Dennis Wiersma (VVD) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft maandag een bezoek gebracht aan Green Valley Estate in Deurne. Op het voormalige hippisch centrum kreeg hij uitleg over hoe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt daar worden geholpen om werkervaring op te doen.

Wiersma sprak onder meer met Melanie en Patrick, die allebei een plek krijgen bij de Keertwending. De stichting wil jongeren op Green Valley Estate door middel van werkplekken helpen om toe te werken naar een reguliere baan. Daarbij voeren de jongeren zoveel mogelijk hun eigen regie, maar krijgen zij wel begeleiding. Het talent en de leefwereld van de jongere staat in het traject centraal.

Nieuwe eigenaar
De ondernemersfamilie Van den Eijnden is sinds mei van dit jaar de nieuwe eigenaar van het Hippisch Centrum Deurne. “Green Valley Estate moet een plek worden waar (top)sport wordt bedreven, de zakelijke markt haar plek vindt en waar gestreefd wordt naar innovatie, kennisoverdracht en groei door de juiste verbindingen”, gaf het management van de nieuwe locatie aan de Bruggenseweg eerder aan. Vorige maand werd bekend dat het NK Springen volgend jaar van 21 tot met 24 april plaatsvindt op het nieuwe terrein van Green Valley Estate in Deurne.

Foto: Twitter Dennis Wiersma

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen