9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneStanza speelt GRENS in Groot Atelier van Museum De Wieger

Stanza speelt GRENS in Groot Atelier van Museum De Wieger

Stanza geeft op zondagmiddag een huisconcert in het Groot Atelier van Museum De Wieger Deurne. Deze muzikale vriendengroep brengt een geheel nieuw programma met als titel GRENS.

Aanleiding voor het nieuwe repertoire was het gelijknamige soloalbum dat bandlid Jos van Oorschot tijdens de coronapandemie schreef en opnam. De dertien Nederlandstalige nummers op het album GRENS werden voor het nieuwe programma aangevuld met liederen die Jos samen met bandlid Erik van Dijck schreef.

De muziek van Stanza is een mix van folk, pop en Americana. Sinds 2004 toert de band door het land met odes aan singer-songwriter Bram Vermeulen, tekstdichter Willem Wilmink en met een liedcompilatie van Vlaamse muzikale grootheden waarmee de muziekgroep een klik heeft. Stanza bestaat uit Jos van Oorschot (zang en gitaar), Erik van Dijk (zang, toetsen, mondharmonica en gitaar), Ruud Sempel (bas) en Kees de Wit (percussie).

De inloop is vanaf 14.30 uur. Het concert zelf begint om 15.00 uur. Reserveren is gewenst en kan via de website van De Wieger.

Foto: Museum De Wieger

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen